Connect with us

Νέα & Ανακοινώσεις Ομάδας

Εκδρομή στη μαγευτική Σαντορίνη και φιλικός αγώνας Ποδοσφαίρου “Παλαίμαχοι Θύελλας Καμαρίου”-“Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας”

Επισκεφθήκαμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Σαντορίνη ένα από τα δημοφιλέστερα νησιά της Ελλάδας το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό.
Ίσως το μοναδικό νησί ανά τον κόσμο όπου μπορείς να ζήσεις τα πάντα, να κάνεις ένα ταξίδι στο χρόνο επισκεπτόμενος τα αρχαιολογικά αξιοθέατα, να γευτείς το παρόν και να ταξιδεύσεις στο μέλλον.

Η ομάδα μας κατά την διαμονή της στο νησί απήλαυσε το μαγευτικό τοπίο της Καλντέρας, του ηφαιστείου και των γύρω νησιών σε μία εκδρομή με καραβάκι από το παλιό λιμάνι.Επισκεφτήκαμε το Οινοποιείο Βενετσάνου, μια εμπειρία που δεν περιγράφεται με λέξεις ένα μοναδικό θέαμα για τα μάτια μας και την γαστρονομία, ζεστή ατμόσφαιρα από τους υπεύθυνους και το προσωπικό του Οινοποιείου.

Δώσαμε έναν πολύ όμορφο φιλικό αγώνα με τους Παλαίμαχους της Θύελλας Καμαρίου και στη συνέχεια δεξιωθήκαμε από τα μέλη της ομάδος του Καμαρίου στην ταβέρνα ‘ΘΕΟΦΑΝΗΣ” στο Ακρωτήρι μέσα σε πολύ ευχάριστο και φιλικό κλίμα. Για την ιστορία οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας νίκησαν με σκορ 5 – 4. Σκόρερ για την Θύελλα Καμαρίου ήταν οι Φουστερης (2), Τζομπανάκης και Νομικός.

Οι σκόρερ των Επίλεκτων Παλαίμαχων Θεσσαλίας ήταν οι: Δανόπουλος (3) και οι Μπράνος και Τζοβάρας Απ. Διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης ήταν οι: Παντελάκης, Ελευθεριάδης και Νάκας

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν και τα επιτελεία:

Παλαίμαχοι Θύελλας Καμαρίου: Φέγγης (46’Καραμολέγκος), Φύτρος (46’Καράβολας), Κατσιφής (46’Κυπριάδης), Πελέκης, Ζαφειρόπουλος (85’Λιγνος), Αρβανιτης, Μυλωνάς, Τζομπανάκης (65’Ρούσσης). Μαράσογλου, Φουστέρης, Νομικός (46’Καρράς).

Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας ( Προπονητής Αραβανόπουλος Ευάγγελος ): Κοκαλάρας Κώστας, Ντούρας Κώστας, Μάνος Βαγγέλης, Κουλαξής Αιμίλιος, Σκόνδρας Νεκτάριος, Πελεκάνος Δημήτρης, Τσεκούρας Περικλής, Δανόπουλος Γιώργος, Τζοβάρας Αποστόλης, Νάκας Θεόδωρος, Τζοβάρας Αντώνης, Μπράνος Νίκος, Νατσίδης Πασχάλης, Μάγγος Θανάσης, Τσουρής Δημήτρης.

Εκπρόσωπος Τύπου – φωτορεπόρτερ (Ε.Π.Θ) : Βουρβούλιας Δημήτρης.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη των Επίλεκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδος μας κατά την διάρκεια της διαμονής μας στο νησί, τους Παλαίμαχους Θύελλας Καμαρίου Σαντορίνης και τον Ευάγγελο Ζώρζο (εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας του Οινοποιείου Βενετσάνου).

Θα χαρούμε ιδιαίτερα οι Παλαίμαχοι της Θύελλας Καμαρίου να μας επισκεφτούν στον όμορφο Βόλο ώστε να ανταποδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την φιλοξενία». !

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ χωρισμένο δύο ενότητες για να αποτυπωθεί η ομορφιά του νησιού !

Μέρος πρώτο ( αναχώρηση αποστολής κρουαζιέρα και επίσκεψη στο οινοποιείο Βενετσάνου)

Μέρος δεύτερο ( Φώτο αγώνα και δεξίωσης )

 

Trending