Connect with us

Νέα & Ανακοινώσεις Ομάδας

Συμμετοχή σε Τουρνουά στη μνήμη του Αποστόλου Πλασταρά

Την Τετάρτη, 8/9/2021, στις 17:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Αχιλλείου, διεξήχθη το 6ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη Μνήμη του Απόστολου. Κ. Πλασταρά.
Στο εν λόγω Τουρνουά και παρά τη δυνατή βροχή που έπεφτε διαρκώς, σε αγώνες μη κατάταξης και χωρίς βαθμολογία, διάρκειας 30 λεπτών έκαστος, συμμετείχαν οι ομάδες Παλαιμάχων Αλμυρού, Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας & η τοπική ομάδα Αχιλλέας όπου συμμετοχή είχαν και παιδιά της ακαδημίας μας.
Νικητές ήταν όλοι όσοι συμμετείχαν στην λαμπρή εκδήλωση, που με μαεστρία «έστησαν» οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.
Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος ήταν διαφήμιση του σωστού –και όχι άναρχου-ποδοσφαίρου.
Να αναφέρουμε, ότι στις τρεις ποδοσφαιρικές συναντήσεις, που ακολούθησαν του εντυπωσιακού και όλο συγκίνηση τελετουργικού, σα να ήθελαν να στείλουν στον ουρανό τα δικά τους διαπιστευτήρια, και να μηνύσουν στον αείμνηστο Αποστόλη Πλασταρά, ότι είναι άξιοι συνοδοιπόροι, οι μικρότεροι σε ηλικία του Αχιλλέα Αχιλλείου διάδοχοί του.
Η εκδήλωση, κορυφώθηκε στο εστιατόριο «Αχίλλειο», στο τραπέζι που παρέθεσαν οι παλαίμαχοι Αλμυρού & Επίλεκτοι παλαίμαχοι Θεσσαλίας.
Εκεί έλαβε χώρα απονομή τιμητικής πλακέτας στην οικογένεια Πλασταρά,
Επίσης τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα ο Σεραφείμ Κοντούρης που πρόσφατα και πρόωρα έφυγε από κοντά μας για την προσφορά του στον Γ.Σ. Αλμυρού , Γ.Σ Αχιλλείου και γενικά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την οποία παρέλαβε ο γιος του.

Trending