Connect with us

Βίντεο

Συμμετοχή σε Φιλανθρωπικό Τουρνουά Παλαιμάχων στο γήπεδο Μουζακίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19-10-2020 στο γήπεδο Μουζακίου, το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ Παλαιμάχων, με τη συμμετοχή και της ομάδας μας.

Το κάλεσμα του Δημάρχου Μουζακίου Φάνη Στάθη, για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και την ενίσχυση του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου, αποδέχτηκαν επίσης οι διοικήσεις παλαιμάχων των ομάδων “ΑΕΛ”, “ΑΟ Τρίκαλα”, “Αναγέννησης Καρδίτσας”, και “Προόδου Μουζακίου”.

Παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας που έπαιξαν με την ομάδα της ΑΕΛ καθώς και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λιούπας.

Με την ομάδα της Α.Ο. Πρόοδος Μουζακίου έπαιξε ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης, ο οποίος τόνισε: «Είναι μια ιδιαίτερη μέρα, μια γιορτή ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Η στήριξη παλαιμάχων από όλη τη Θεσσαλία, που έχουμε θαυμάσει τις δόξες τους στους αγωνιστικούς χώρους, είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, γιατί χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου, να τονώσουν όχι μόνο υλικά αλλά και ψυχικά τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια. Ένα ευχαριστώ και στους συνδημότες μας που παρακολούθησαν από κοντά το φιλικό τουρνουά και αντί εισιτηρίου, έφεραν είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου μας».

Μετά τον φιλανθρωπικό τουρνουά ακολούθησε δείπνο και τιμητική βράβευση όλων των συμμετεχόντων. Επίσης η ομάδα μας απένειμε πλακέτα στον Φάνη Στάθη για την προσφορά του στην κοινωνία και τον αθλητισμό !

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Μουζακίου για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία !

https://youtu.be/14P5QDeNiOY

πηγή βίντεο : MouzakiNews

Trending