Connect with us

Κοινωνική Δραστηριότητα

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου για ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

  Στο Βόλο βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 09-05-2022 η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας προσκεκλημένη των Επίλεκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας και έδωσαν έναν ενδιαφέροντα φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου.

  Τα έσοδα από την εν λόγω αναμέτρηση θα διατεθούν για την ενίσχυση του παραρτήματος ΕΛΕΠΑΠ Βόλου που είναι φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο –Παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών και παρέχει υπηρεσίες  αποκατάστασης σε παιδιά με κινητικές και νευροαναπτυξιακές δυσκολίες.

  Πριν τη σέντρα ο πρόεδρος τοπικής διοικούσας επιτροπής ΕΛΕΠΑΠ Βόλου Χάρης Σιούρας έδωσε αναμνηστικό στον πρόεδρο των Επιλέκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας, Θεόδωρο Νάκα, ο οποίος από την πλευρά του πρόσφερε το ποσό των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση.

  Ο πρόεδρος των Επιλέκτων Θεόδωρος Νάκας έδωσε ανθοδέσμη στον συνονόματό του προπονητή της Ενόπλων Θ. Παχατουρίδη, με τον οποίον συνυπήρξε στην Εθνική Παίδων

  Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου η ομάδα μας των Επιλέκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Βόλου κύριο Αχιλλέα Μπέο αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην ομάδα μας και γενικότερα στο αθλητισμό. Την πλακέτα παρέλαβαν οι Αντιδήμαρχοι Βόλου Κύριοι Ανδρέας Ζέρβας και Γεώργιος Πράττος.

  Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι νικήτρια αναδείχθηκε η Εθνική Ενόπλων με 3-0. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Κρητικός με βοηθούς τους κ.κ. Κίτσα και Ανδραδόπουλο.

  Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Θεοδωρίδης, Κουλαξής, Μάνος, Καρδιτσιώτης, Τσιφούλης, Τόλιας, Κλήμης, Τσουρέλης, Μουσιάρης, Γκίμας, Ρουκάς, Γεωργούδης, Αναστασίου, Γαλανόπουλος, Γεωργανιός, Πελεκάνος, Κοντοβάς, Αντ. Τζοβάρας, Δρόσος, Κωστούλας, Νάκας, Καραΐσκος, Μαλανδρίνος, Ζαμπίτογλου, Σιφνιώτης, Μπουτίνας, Πασχάλης, Τέρτσος, Σάμπα, Αραβανόπουλος, Ανδρέου, Γκανάτσιος, Βουρβούλιας.
ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ: Μπακόλας, Στασινόπουλος, Παπαδόπουλος, Γεωργόπουλος, Τζεφέλας, Σωτηρόπουλος, Γκούμας, Τζαναβάρας, Τσουρής, Νιούμαν, Ταμπάκης, Τισάνης, Αγγελόπουλος, Ζέμπολος, Χρήστου, Τσιαμπούζης

  Ακολούθησε Δεξίωση στο Ουζερί «Φιλαράκια» προς τιμήν της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων.

Καλλιτεχνική επιμέλεια : Δημήτρης Βουρβούλιας, Κώστας Ποζαπαλίδης

Trending