Connect with us

Κοινωνική Δραστηριότητα

Φιλανθρωπικό Τουρνουά για το “Θαύμα”

  H ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας και οι Παλαίμαχοι του Θησέα συμμετείχαν σε φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου για καλό σκοπό.
  Μια εξαιρετικά όμορφη πρωτοβουλία έλαβε χώρα την 29 Δεκεμβρίου 2023, στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης Βόλου.
  Εκεί, συγκεντρώθηκαν τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες… για καλό σκοπό.
  Το παρών έδωσαν η ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας και οι Παλαίμαχοι του Θησέα και συμμετείχαν σε τουρνουά ποδοσφαίρου με στόχο την στήριξη και την ενίσχυση της φιλανθρωπικής δράσης «Θαύμα».
  Διεξήχθησαν τρεις αγώνες διάρκειας 35 λεπτών ο καθένας, με την ομάδα της Αστυνομίας να κοντράρεται αρχικά με τους Παλαίμαχους του Θησέα, ο οποίοι εν συνεχεία αντιμετώπισαν τους Επίλεκτους Παλαίμαχους Θεσσαλίας. Στο τελευταίο χρονικά ματς, οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας «διασταύρωσαν τα ξίφη τους» με την ομάδα της Αστυνομίας.
  Πριν το … σφύριγμα της έναρξης του τουρνουά, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που έφυγε προχθές Τετάρτη 27/12 από τη ζωή, ύστερα από επίθεση που δέχτηκε με ναυτική φωτοβολίδα στις 7/12, σε επεισόδια έξω από το Κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.
  Ασφαλώς και το τελικό αποτέλεσμα των τριών αγώνων δεν έχει την παραμικρή σημασία, από τη στιγμή που ο σκοπός διεξαγωγής του συγκεκριμένου τουρνουά ήταν η έμπρακτη στήριξη σε συμπολίτες και συμπολίτισσές μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
   Την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ο σύλλογος «Θαύμα» βρίσκεται στο πλάι ενός κοριτσιού 15 μηνών από τον Αλμυρό κι ενός αγοριού 18 μηνών από το Μουζάκι Καρδίτσας.
  Εκ μέρους εκπροσώπων του «Θαύματος» χαρακτηρίστηκε αξιέπαινη η διεξαγωγή του συγκεκριμένου φιλανθρωπικού τουρνουά ενώ εκφράστηκε η άποψη πως το παραμικρό έσοδο είναι σημαντικό από τη στιγμή που εξυπηρετεί έναν τόσο ιερό σκοπό.
  Όσοι ενδιαφέρονται να βρουν και να ενημερωθούν για τη δράση του συλλόγου, μπορούν να βρουν τη σελίδα «Θαύμα» στο Facebook, ενώ στις 4 Φλεβάρη που θα κοπεί η Πρωτοχρονιάτικη πίτα, είναι όλοι οι συμμετέχοντες καλεσμένοι έχοντας λάβει τιμητική πρόσκληση.

Trending