Connect with us

Κοινωνική Δραστηριότητα

Αναβολή και Ανακοίνωση νέας Ημερομηνίας για το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Νέα ημερομηνία ορίζεται η 21η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη, την 15:00 για το προγραμματισμένο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, λόγω τεχνικών προβλημάτων και καιρικών συνθηκών.


Την  Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, η ομάδα «Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας» μαζί με την ομάδα Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και την ομάδα «Φίλων Φλόγας Μαγνησίας» θα συμμετέχουν σε Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό με αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου Παιδικής Ηλικίας.

Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι των ομάδων να παρευρεθούν στο στάδιο την 14:15′, να ανοίξουν την καρδιά και την αγκαλιά τους και όλοι μαζί να προσφέρουμε στο Σύλλογο «Φίλων Φλόγας Μαγνησίας».

Στο χώρο κατά την προσέλευση σας, όποιος επιθυμεί, μπορεί να στηρίξει την προσπάθειά μας για την “Φλόγα”, αγοράζοντας προαιρετικά λαχνό αντί του ποσού των πέντε (5) Ευρώ. Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την κάλυψη αναγκών του Συλλόγου.

Θα είμαστε όλοι εκεί ….. !!!!

Trending