Connect with us

Νέα & Ανακοινώσεις Ομάδας

Φιλικός Αγώνας “Παλαίμαχοι Απόλλωνα Λάρισας”-“Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας” (05-11-18)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στο γήπεδο Νεάπολης Λάρισας φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων “Παλαιμάχων Απόλλωνα Λάρισας” και των “Επίλεκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας”. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως παρότι παίχθηκε ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν ισόπαλο 1 – 1 με σκόρερ τους Τσώτσο και Μάρα !

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜAΔΩΝ

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ (Απ.Φωτάκης) : Μιχαήλ,Φωτάκης Ιποκράτης,Τουρβάς,Κολομητρούσης,Αγγελής,Κανελιάς, Μεριτζάς Τσώτσος,Τσαπατώρης,Αργυρακούλης,Μπουρονίκος,Φωτάκης Κων/νος,Αντωνίου,Θεοδώρου,Ντελόπουλος,Πατσίδης,Φωτάκης Απ.
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Ε. Αραβανόπουλος, Λάκης Γάκης) : Θεοδωρίδης, Μουσιάρης,Μάνος, Αρετόπουλος, Κουλαξής, Μάρας, Τόλιας, Νάκας,Βαγενάς,Κρυονερίτης,Μαλανδρίνος, Τσουρέλης,Κωστούλας,Τζοβάρας, Ντούρας, Καρδιτσιώτης, Τσεκούρας, Ζαμπίτογλου Κοντογεωργίου,Αρβανίτης.
Το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης παίχθηκε στή Λέσχη Αξιωματικών της 110 Π.Μ. όπου οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα παρέθεσαν δείπνο στην ομάδα των Επίλεκτων της Θεσσαλίας.

Ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της της ομάδος μας ευχαριστούν τους φίλους βετεράνους του Απόλλωνα για την άψογη φιλοξενία !

Trending