Connect with us

Νέα & Ανακοινώσεις Ομάδας

Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου “Παλαίμαχοι Αναγέννησης”-“Α.Ο. Καρδίτσας”-“Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας” προς τιμήν των Σπύρου και Γιάννη Θώδη

 Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων με διπλό σκοπό, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 1 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Καρδίτσας, με μεγάλη συμμετοχή ποδοσφαιριστών απ’ όλη την Θεσσαλία.
  Το φιλικό διοργάνωσε με πρωτοβουλία η αντιδημαρχία του Δήμου Καρδίτσας και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ευθυμίου προς τιμήν του Σπύρου και του Γάννη Θώδη, δύο βετεράνων ποδοσφαιριστών που έγραψαν ιστορία με τα χρώματα της Αναγέννησης και του ΑΟΚ αντίστοιχα.  Είχε μάλιστα και φιλανθρωπικό σκοπό για να ενισχυθεί ο Σπύρος Θώδης με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό.
  Το παρών έδωσε πέρα από τον Παναγιώτη Ευθυμίου που εκπροσώπησε το Δήμο Καρδίτσας, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Τέλιος, ο αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών Πέτρος Μουταρέλος, η αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Εθελοντισμού Μελίνα Μπαζή και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και πολιτισμού Λάρισας Σωτήρης Σουλούκος.
  Η βράβευση των δύο ηγετικών, όπου κι αν αγωνίστηκαν, ποδοσφαιριστών έγινε στο ημίχρονο της αναμέτρησης από τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Π. Ευθυμίου, ενώ πλακέτες και λάβαρα τους απένειμε και η ομάδα μας.  Επίσης στο πρόσωπο του αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού κ. Σουλούκου , τιμήθηκε με πλακέτα ο περιφερειάρχης κ. Κουρέτας για την προσφορά του στον αθλητισμό. Ακόμα τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν η ομάδα μας, οι παλαίμαχοι του ΑΟΚ και οι παλαίμαχοι της Αναγέννησης.
  Ακολούθησε δείπνο σε ταβέρνα της περιοχής.
  Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο αθλητισμού του Δήμου Καρδίτσας κ. Π. Ευθυμίου για την πρόσκληση.
Καλλιτεχνική επιμέλεια : Δημήτρης Βουρβούλιας

Trending